Free cookie consent management tool by TermsFeed

Structuri și construcții metalice

Made in Brașov

/

DESPRE NOI

Înființată în anul 1990, cu capital integral românesc, compania Elmas din Brașov are ca domeniu principal de activitate fabricarea echipamentelor de ridicat și manipulat.

Din anul 2011 avem capacitatea de a produce o gamă diversificată de structuri/construcții metalice, confecții metalice și sudate pentru domeniul industrial și comercial.

Hala de producție dispune de un parc fotovoltaic amplasat pe acoperiș, cu o suprafață de 500 de metri pătrați, care generează energie verde pentru procesul de producție în cuantum maxim de 300 kWh.

Asigurăm în acest moment o capacitate de producție de 500 tone/lună, fiind un producător de structuri metalice, certificat conform standardului EN 1090-1:2009+A1:2011. Investim continuu în retehnologizarea liniei de producție pentru a răspunde celor mai exigente cerințe din domeniu și pentru a oferi clienților noștri produse de calitate ridicată.

În funcție de proiectul pe care doriți să-l realizați, vă stăm la dispoziție cu consultanță calificată în vederea obținerii celei mai bune soluții.

ELMAS - o companie la nivel european!