Free cookie consent management tool by TermsFeed

Poduri rulante

Made in Brașov

/

PRODUCȚIE PODURI RULANTE

Din anul 2005, producem în România o gamă diversificată de macarale industriale (poduri rulante monogrindă, poduri rulante bigrindă, macarale portal) sub licență DEMAG.

În urma investițiilor importante derulate în facilitățile de producție, reușim astăzi să oferim pe piața națională și internațională produse cu un grad ridicat de calitate și fiabilitate, dedicate tehnologiei de manipulare a sarcinilor în diferite fluxuri de producție din multiple industrii.

Diferite variante constructive - multiple aplicații

Fabricarea macaralelor industriale de până la 300 de tone este realizată în Brașov - România, în cadrul unei hale de producție complet utilată cu echipamente specifice, la standarde europene.

Produsele rezultate beneficiază de calitate integrată pe tot fluxul, de la proiectarea asistată, pregătirea fabricației, etapele specifice de producție, livrare și până la montaj.

În funcție de aplicația dorită și cerințele clienților, compania ELMAS proiectează, produce, livrează și montează macarale industriale performante, pentru capacități de ridicare între 1,6 și 300 de tone, ecartamente de până la 40 metri, fiind complet echipate cu seturi de componente de calitate DEMAG.

Portofoliul nostru de produse include poduri rulante rezemate sau suspendate, cu grinzi principale tip cheson, grinzi cu zăbrele (tip V) sau grinzi din profile laminate de oțel. Datorită tipurilor constructive disponibile, paletei cromatice și gamei variate de sarcini puteți alege produsul potrivit care poate fi integrat cu ușurință în proiectul dumneavoastră.

În baza experienței acumulate în domeniul instalațiilor de rididcat, realizăm deasemenea la temă și diferite macarale portal monogrindă sau bigrindă cu sarcina nominală până la 12,5 tone, pentru hale industriale și depozite din diferite sectoare.

Calitate integrată - beneficii complete

Macaralele industriale ELMAS fabricate în Brașov - România sunt produse fiabile și performante, care dezvoltă rate ridicate de eficiență și productivitate în diferite industrii:

- design optimizat al grinzilor - caracteristici optime de translație - diferite tipodimensiuni - monitorizare și mentenanță cu ajutorul tehnologiei CAN Bus - echipare cu mecanisme de ridicare care dispun de o durată extinsă de funcționare - sunt disponibile diferite tipuri de sisteme de comanda (de la sol, cu cablu, din cabină) - stabilitate ridicată - costuri reduse de funcționare.

Toate produsele fabricate și livrate de pe linia proprie de fabricație poartă marcajul CE și sunt însoțite de documentația tehnică, în conformitate cu prescripțiilor în vigoare din domeniul instalațiilor de ridicat.

ELMAS - o companie la nivel european!